About the Journal

Jurnal Sakato Ekasakti Law Review (JSELR) adalah Jurnal Penelitian Hukum dikelola dan diterbitkan oleh Program Magister Ilmu Hukum, Fakultas Hukum, LPPM Universitas Ekasakti dan Dharma Indonesia Tercinta (DINASTI) Publisher Group. Dimaksudkan sebagai sarana publikasi hasil penelitian di bidang hukum. Penelitian yang terkandung adalah pendapat pribadi peneliti dan bukan pendapat editor atau Fakultas Hukum di Universitas Ekasakti. Jurnal terbit secara berkala 3 (tiga) kali dalam setahun yaitu April, Agustus dan Desember.

The Sakato Ekasakti Legal Studies Journal (JSELR) is a Legal Research Journal managed and published by the Master of Law Program, Faculty of Law, LPPM Ekasakti University and the Indonesian Dharma Indonesia Beloved Publishers Group (DINASTI). Intended as a means of publication of research results in the field of law. The research published is the personal opinion of the researcher and not the opinion of the editors or the Faculty of Law, Ekasakti University. This journal is published regularly 3 (three) times a year, namely April, August and December.